Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Laure Jansen Conference USA Defensive Player of the Week!

Laure Jansen Conference USA Defensive Player of the Week!

Volleybalster Laure Jansen is afgelopen maandag 30 september uitgeroepen tot Conference USA Defensive Player of the Week. Laure is daarmee de eerste Blue Raider die de prijs mee naar huis neemt sinds Marley Banton (2021), en de vierde in de programmageschiedenis van Middle Tennessee State University in de Conference USA.


Foto: Laure Jansen, C-USA Defensive Player of the Week (© foto Website MTSU Athletics).

Laure is inmiddels aan haar tweede seizoen bezig bij de Blue Raiders, het team van Middle Tennesse State University. Daarvoor heeft de van Vocasa Nijmegen afkomstige volleybalster twee seizoenen gespeeld voor het team van de University of Arkansas at Little Rock.

LEES OOK:
Laure Jansen maakt transfer naar Middle Tennessee

All-Time records voor het team van MTSU
Op 26 september vestigde Laure Jansen in de wedstrijd tegen het team van Sam Houston State University een record, met maar liefst 39 digs en gemiddelde van 9,75 digs. Over de drie wedstrijden die de Blue Raiders vorige week speelden noteerde Laure 74 digs verdeeld over 10 sets, goed voor een gemiddelde van 7,40 digs per set. In de overwinning op het team van Alabama A&M University noteerde Laure maar liefst 19 digs over drie sets, goed voor 6,33 digs per set. Laure Jansen is met een gemiddelde van 4.64 digs per set (255 digs in de 25 gespeelde sets) momenteel op koers om een ​​nieuw MTSU digs/set-record te vestigen in één seizoen.


Foto: Laura vestigt All-Time records voor MTSU (© foto Website MTSU Athletics).

1e plaats in de Conference USA
Laure staat ook op de 1e plaats in de Conference USA met 255 digs, en op een 14de plek in de Amerikaanse ranglijst. Met een aantal van 22 service aces staat Laure op de 2e plaats in de Conference USA, slechts 1 service ace minder dan Charli Crowson van Liberty University.

Komend weekend (vrijdag en zaterdag) wacht er voor Laure en de Blue Raiders een dubbelprogramma met twee wedstrijden tegen het team van FIU (Florida International University).

Laure, wij wensen je heel veel succes en blijven je natuurlijk volgen.

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply