Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Sara van Gisteren wederom Athlete of the Week!

Sara van Gisteren wederom Athlete of the Week!

Sara van Gisteren heeft met haar prestaties voor het team Indian Hills College wederom de Athlete of the Week award in de wacht gesleept.

De voormalige buitenaanvalster van VoCASA, zit momenteel in haar tweede seizoen bij Indian Hills College in Ottumwa, Iowa. En net als vorig seizoen is Sara ook nu weer door haar uitstekende prestaties de afgelopen week door de ICCAC Conference beloond met de Athlete of the Week award!


Foto: Sara van Gisteren, ICCAC Athlete of the Week (© Indian Hills Athletics).

LEES OOK:
Sara van Gisteren Athlete of the Week

In de twee wedstrijden tegen Jefferson College (3-0) en Southeastern College (3-0) kwam Sara tot maar liefst 31 kills met een .350 percentage. Daarnaast waren er nog 6 blocks en 12 digs.

Inmiddels hebben de Warriors er alweer 17 (!) wedstrijden opzitten, met een overall record van 11-6. In deze 17 wedstrijden kan Sara ook uitstekede statisteken laten zien, zo staat zij met maar liefst 278 kills in 69 sets op de eerste plaats van de ICCAC Conference.


Overzicht van de statistieken van Sara van Gisteren in de ICCAC Conference. 

Foto: Seizoen 2024 – 2025 Indian Hills College Women’s Volleyball Team (© Indian Hills Athletics).

LEES OOK:
Sara van Gisteren naar Indian Hills College

Dinsdag 24 september spelen de Warriors hun volgende wedstrijd tegen het team van Iowa Western College.

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply