Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Maura maakt haar debuut!

Maura maakt haar debuut!

Onze hockeyster Maura van de Plas heeft vorige week donderdag, 5 september haar debuut gemaakt voor het team van LMU (Lincoln Memorial University).

In de openingswedstrijd van het seizoen mocht Maura al na 5 minuten in het veld komen in de uitwedstrijd in Greenwood, South Carolina tegen het team van Lander University.

 
Foto’s: Maura van de Plas en het team van LMU, seizoen 2024-2025 met Maura #22 (achterste rij 3e van rechts).© Foto van de site van LMU Athletics.

Helaas kon Maura haar debuut niet opluisteren met een overwinning, de Railsplitters verloren de spannende wedstrijd net met 1-2.

Basisplek
Vrijdag 6 september stond al weer de tweede wedstrijd in de SAC (South Atlantic Conference) op het programma. In Spartanburg, South Carloina was het team van Converse University de tegenstander. Met Maura nu in de basis startend bleek al snel dat Converse University met 0-5 nog een maatje te groot was was voor het jonge team LMU.

Vanavond, woensdag 11 september, staat de eerste thuiswedstrijd voor Maura en haar team op het programma tegen het team van University of Mount Olive.

LEES OOK:
Maura van de Plas naar Lincoln Memorial University

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply