Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Daan Louwerse begint seizoen met twee overwinningen!

Daan Louwerse begint seizoen met twee overwinningen!

Voetbalster Daan Louwerse maakt een goede start van het nieuwe seizoen. De twee overwinningen op de teams van Ashland en Cedarville, waarin Daan beide wedstrijden in de basis begon en ook de 90 minuten volmaakte is een mooie  opmaak voor haar senior jaar in Amerika.

Daan is inmiddels begonnen aan haar tweede seizoen in het team van het team van Grand Valley State University in Allendale, Michigan. In de zomer van 2023 maakte zij de overstap van Shawnee State University, Ohio.

LEES OOK:
Daan Louwerse maakt transfer naar Grand Valley, Michigan

Midwest Regional Championship
In haar eerste seizoen bij de Lakers beleefde Daan een heel mooi jaar. Zo werd Daan op basis van haar prestaties gedurende het seizoen gekozen voor het eerste team van de Great Lakes Intercollegiate Conference.

   

Foto’s: links: Seizoen 2023 – 2024, Daan Louwerse All-GLIAC First Team en rechts: Daan in tenue van GVSU Lakers (bron GVSU Lakers).

LEES OOK:
Daan Louwerse beleeft mooi seizoen

Midwest Regional Championship
In december wisten de Lakers ook nog eens het kampioenschap van de Midwest Region in de wacht te slepen.

   
Foto’s: Daan met de beker en teamfoto van de Lakers na het binnenhalen van het Midwest Championship. Bron: GVSU website.

Hoge verwachtingen
Voor dit seizoen zijn de verwachtingen dan ook hoog gespannen, en hopen Daan en de Lakers op een mogelijk nog succesvoller seizoen. De start is in ieder geval goed, donderdag werd met 1-0 gewonnen van het team van Ashland University, gevolgd door weer een 1-0 op zaterdag tegen het team van Cedarville University.

Vrijdag 13 september en zondag 15 september staan er twee uitwedstrijden op het programma. Tegenstanders zijn dan de teams van twee universiteiten in de staat Missouri, Northwest State University en University of Central Missouri.

GLIAC Conference

Vanaf 20 september tot 9 november staan er maar liefst 14 wedstrijden in de GLIAC (Great Lakes Intercollegiate Athletic Conference) op het programma. Hierna (11 – 17 november) volgt het GLIAC Championship Tournament.
De eerste ronde van het NCAA Championship Tournament vindt plaats op 22 november.

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

 

Leave a Reply